2022-01-19 07:50:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne a saját problémáidon rágódj, keresd végre a mások örömét!

Napi horoszkóp január 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold és a Szaturnusz szembenállása nem hoz éppenséggel kicsattanó jókedvet… Ez ellen azzal védekezhetsz, ha minél több időt töltesz ma a szabad levegőn. A természet feltölt életerővel. Ha esik, ha fúj, menj sétálni!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napodat végre olyasmire áldozhatod, amit igazán élvezni is képes vagy. A családoddal való törődés is lehet ilyen, ha megtaláljátok végre a közös hangot. Ne a saját problémáidon rágódj, keresd végre a mások örömét!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jól teszed, ha nem akarsz már szétszórt lenni, és egyetlen dologra próbálsz koncentrálni. Te jól tudod, hogy csak azzal mész valamire az életben, amiért áldozni is hajlandó vagy. Persze az áldozat mértékét is tekintetbe kell venni.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold Szaturnusz szembenállása elgondolkozóvá tesz. Ma új fejezetet nyithatsz az életedben: nem feltétlenül fizikai, racionális síkon, inkább lelkiekben. Ha lehetséges, adj ma egy kis időt magadnak az elmélkedésre.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az igazságérzeted a mai napon hatalmasra nő, és nemcsak azt viseled el nehezen, ha téged ér igazságtalanság, hanem azt is, ha bárki mást bántanak meg a jelenlétedben. Vezesd vissza a tévelygőt a helyes útra!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon nagyon sok energiát fektetsz abba, hogy az egyensúlyt megteremtsd valamilyen téren. Lehet ez a pénzügyekkel kapcsolatosan, vagy a családi kapcsolatokban beálló békétlenség miatt. A szerelmi életed is változásban van.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egyre magabiztosabb, és kiegyensúlyozottabb vagy. Ha eddig voltak is kételyeid, most már biztos vagy abban, hogy bizonyos dolgokban jól döntöttél. És a sors továbbra is igazolni fogja, hogy jó úton jársz. Legyél bizakodó!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdekes meglátásaid lehetnek ma is, jó lenne, ha ezeket nem tartanád magadban. Fontos eszmecserékben lehet részed, amikor sok minden megvilágosodik előtted is.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehet, hogy épp a mai napon állítanak falhoz egy fontos döntéssel. Próbálj meg mégis halasztást kérni. Hivatkozz bármire, vagy akár ne is vedd fel a telefont! Holnapra talán már a kérdező is mást gondol, mint épp ma.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold és a Szaturnusz szembenállása arra sarkall, hogy számot vess az eddigi eredményeiddel, az életben elfoglalt helyeddel. Hiába vannak bosszúságaid, te is tudod, hogy hálás lehetsz a sorsnak, na és persze önmagadnak azért, amit eddig elértél.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagy tervekkel vágsz bele a mai napba, de lehet, hogy valamiben visszafordulásra kényszerít a sorsod. Azért ne keseredj el, mert ha haza kell térned, látni fogod, hogy annak más oka is van.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Veszélyben érzed a biztonságodat, lelki vagy anyagi értelemben. A mai napon olyan emberekkel találkozhatsz, akik a segítségedre lehetnek abban, hogy ezen változtass. Az égiek is támogatnak: a Halak a Jupiter jegyében minden téren fellendülést (is) ígér.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: